Skaffa besöksräknare till butik

En besöksräknare till butik är inte fel att ha, för det ger dig en bra uppfattning om hur många kunder som passerar varje dag. Med en besöksräknare butik kan du själv bestämma hur du vill analysera siffrorna du får. Du kan räkna varje dag, varje vecka eller varje månad. Det gör att du ser vilka dagar som är bäst och då det kommer flest kunder.

  • En besöksräknare till butiken är även bra om det är så att du har ett maxantal som får vistas i lokalen. Då kan du genom att ha räknat med en besöksräknare stoppa i tid och även släppa på, när du räknat hur många som gått ut ur butiken.
  • En kundräknare för butik är bra för att se statistik och du kan på så vis göra bra kalkyler över en massa olika saker.

En kundräknare för butiken är värd att satsa på

Genom att skaffa en besöksräknare till butik så får du en siffra över hur många kunder som passerar entrén. En besöksräknare butik räknar inte kunder som handlar. Dock kan denna räknare ge dig en bra förståelse över flödet av kunder.

Du kan se på siffrorna om det är så att du behöver ändra något eller förbättra något. Med en kundräknare kan man se ett mönster, att vissa dagar är bättre än andra. Det kommer dock även att variera en del, beroende på årstid, datum med mera. Men det ger dig ändå en bra indikation på hur en vecka i din butik kan se ut. Det gör att du kan räkna ut vilka dagar det är smart att till exempel har extra erbjudanden med mera.

Du som vill veta mer om hur det funkar med en besöksräknare, du kan besöka IMAS och deras hemsida.